Keukens Van Lommel

Met toonzalen in Westerlo en Aarschot is Keukens Van Lommel een gevestigde waarde met een onberispelijke reputatie, van in de Zuiderkempen tot diep in het Hageland.

Kwalitatieve keukens, dressings, badkamers of slaapkamers worden in eigen beheer vervaardigd. Keukens Van Lommel is een familiezaak, met aan het hoofd Herwig en echtgenote Marleen Aertgeerts. Met zoon Stefan is opvolging verzekerd.

Herwig richtte in 1991 Keukens Van Lommel op. “Bij de start werkten we vanuit onze ateliers in Westerlo, zonder toonzaal. Het succes leidde er toe dat we in 1999 een tweede toonzaal openden, in Aarschot.”

In onze ateliers maken wij dromen van onze klanten waar.

Geschiedenis

1989: De eerste "Van Lommel"
Na enige tijd aan de slag te zijn bij een ambachtelijke schrijnwerker en keukenbouwer begon Herwig Van Lommel zelf met het ontwerp en vervaardigen van enkele keukens voor familie en vrienden. Door hun tevredenheid en onder het motto, we vertellen het verder, werd de vraag naar degelijke op maat gemaakte keukens al snel groter.
1991: Oprichting Keukens Van Lommel nv
Het is zover, Keukens Van Lommel nv wordt boven de doopvond gehouden. Er werd een atelier voor eigen productie geopend in Westerlo. De eerste jaren voerde Herwig overdag de plaatsingen uit en trok hij ’s avonds op pad met een foto album en enkele stalen om zo bij de klant tot een passend ontwerp te komen voor hun keuken.
1994: De eerste toonzaal
Dit jaar werd aan het atelier in Westerlo een toonzaal geopend. Met een 8-tal keukens en enkele badkamermeubels konden we de klanten al een realistisch beeld geven van de mogelijkheden en de kwaliteit waar Keukens Van Lommel voor staat. Vanaf het begin stond de showroom van “Van Lommel” garant voor vernieuwende ideeën en een uniek design.
1999: Opening tweede toonzaal
Met de toonzaal in Westerlo heeft Keukens Van Lommel een sterke en centrale aanwezigheid in de Kempen. Om op de stijgende vraag vanuit het Hageland in te spelen werd er besloten om in Aarschot een tweede toonzaal te openen. In tijden waar de gps nog in de kinderschoenen stond, was deze ook makkelijker bereikbaar voor onze klanten vanuit het Leuvense en het Brusselse.
2001: Uitbreiding van de productiecapaciteit en toonzaal te Westerlo
Dit jaar verhuisde de productie naar een nieuwe, grotere locatie te Olen. Hierdoor kwam er in Westerlo de mogelijkheid om de toonzaal uit te breiden in de voormalige productie gebouwen.
2005: Opnieuw een verhuis
De productie verhuist naar een naburig pand in Olen, waar nu ook ruimte is om de administratieve hoofdzetel onder te brengen.
2006: Uitbreiding van de toonzaal te Aarschot
Na Westerlo is dat jaar Aarschot aan de beurt om te vergroten om zo de klanten een nog ruimere ervaring te geven en meer realisaties te tonen
2007-2019: Blijven innoveren
Keukens Van Lommel blijft telkens haantje de voorste op vernieuwing. Niet enkel in ontwerp en realisaties, maar ook in productie, machines en software om zo onze klanten steeds de beste ervaring te geven voor hun woning.
2019: Opening van een gloednieuwe toonzaal met belevingscentrum te Westerlo
25 jaar na de opening van de eerste toonzaal in Westerlo komt Keukens Van Lommel met een gloednieuwe, unieke toonzaal in de Kempen. In deze ruime toonzaal kunnen de klanten niet alleen nog meer mogelijkheden ervaren, maar is er ook ruimte voor beleving. Met verschillende actieve keukens en ruimte voor events en workshops wil Keukens Van Lommel nog meer inspelen op de noden van de klant om hun keuken zo optimaal mogelijk te personaliseren.
KLAAR VOOR DE TOEKOMST
Na een nieuwe toonzaal in Westerlo en een gevestigde waarde te Aarschot. Zijn de eerste stappen gezet voor de bouw van een gloednieuw atelier met logistiek centrum en kantoorruimte centraal in de Kempen. Dit staat garant voor een verdere evolutie van onze productie en maakt Keukens Van Lommel klaar om ook de komende 30 jaar de perfecte keuken te realiseren voor iedere huiskamer.
Vorige slide
Volgende slide

Producten

Keukens Van Lommel biedt u een ruime keuze aan producten en materialen. U kunt kiezen uit een waaier van standaardmaterialen- en afwerkingen. In onze ateliers maken wij de dromen van onze klanten waar. Onze vakbekwame productiemedewerkers beschikken over de modernste machines en werken uitsluitend met kwaliteitsgrondstoffen en -hulpmiddelen.

Onze visie

Bij Keukens Van Lommel staat het vakmanschap en de klant centraal. Wij houden rekening met de specifieke wensen, het budget en de visie van onze klanten en maken zo alle (keuken)dromen waar.

Kwaliteit en service

De productie en de magazijnen verhuisden vanuit Westerlo naar een nieuw bedrijfsgebouw op een industriegebied in Olen. “We hebben een uitgebreid machinepark, zodat we kunnen voldoen aan de vele wensen van onze klanten op vlak van materiaal- en kleurkeuze.”

“Kwaliteit en service staan vooraan.” Wie bij Van Lommel aanklopt kiest voor maatwerk, een mooie perfecte afwerking, kwaliteit, veel keuze aan materialen, een tomeloze klanteninzet en dienst na verkoop. 

Laat je inspireren in een van onze toonzalen

Onze 5 krachtlijnen

wij innoveren niet enkel in producten en productietechnieken maar volgen ook constant de laatste trends en vernieuwingen.

van bestelling tot en met installatie wordt alles zowel technisch, commercieel als administratief snel en soepel afgehandeld.

vanuit ons productie- en logistiek centrum te Olen zorgen wij voor onmiddellijke actie met een snelle levering en nauwkeurige opvolging.

door onze enorme waaier aan toepassingen komen wij op een snelle manier aan uw wensen tegemoet.

zowel ons bedrijf als onze medewerkers krijgen alle ruimte om zich verder te ontplooien. Door deze visie blijft ons bedrijf beantwoorden aan de specifieke eisen van de markt en garanderen wij een competitief en esthetisch product.

Onze klanten en onze kwaliteitskeukens verdienen de beste apparatuur.

Keukens Van Lommel is verdeler van gerenommeerde merken zoals Bauknecht, Miele, Whirlpool en Novy. Als topspeler in de branche kunnen wij inbouwapparaten van alle merken leveren.